Cursussen WordPress in Apeldoorn

Leer WordPress in 4 uur

€ 189,00

(excl. BTW)

€ 189,00

(excl. BTW)

€ 189,00

(excl. BTW)

Cursussen WordPress in Apeldoorn

Wij geven cursussen WordPress in Apeldoorn. In kleine groepjes van maximaal 5 personen.
Met WordPress  is het voor iedereen mogelijk om een professionele website, webshop of blog te bouwen. Bovendien is WordPress gratis en is wereldwijd het meeste gebruikte  “content management systeem” (CMS). WordPress is de manier om zowel zakelijke als persoonlijke blogs en websites te creëren. WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld door een professioneel team. Wij geven maandelijks Cursussen WordPress in Apeldoorn. Heb jij een website nodig, wil je je huidige website vervangen of heb je al een WordPress site maar je bent vastgelopen, dan is deze WordPress workshop op locatie in Apeldoorn misschien iets voor jou.
Nog geen domeinnaam? Bekijk hier of jouw domeinnaam nog vrij is.

Celeste Booms

Celeste Booms

De cursusleider

Wanneer je bij ons een cursus WordPress volgt ben ik degene die je met veel plezier jou alle ins en outs zal leren van WordPress.
In een kleine setting bij  ons op kantoor maken we er een leuke leerzame ochtend, middag of avond van met gratis koffie, thee en koekjes. Ik ben een no- nonsens type, klein beetje chaotisch en vind het belangrijk dat jij met een tevreden gevoel de cursus afsluit.

Wat mensen zeggen over mij…..

  • dat ik engelen geduld heb
  • dat ik het leuk vind om kennis te delen
  • dat ik uiteg in Jip en Janneke taal
  • dat ik alle tijd neem
  • dat ik geen snelle jongen ben 😉