Adwords Campagnes

Zorg dat je bovenaan blijft staan

Opzetten van AdWords

Het opzetten van een goede AdWords campagne is zonder uitgebreide en up-to-date kennis haast onmogelijk. Het trekken van bezoekers naar jouw website zal meestal geen probleem vormen maar zijn dit relevante bezoekers en leveren deze bezoekers jou ook iets op (bestellingen, offerteaanvragen of  inschrijvingen)? De basis van een goede AdWords campagne bestaat uit het samenstellen van duizenden relevante zoekwoorden, het uitsluiten van irrelevante zoekwoorden, het schrijven van verschillende effectieve advertentieteksten en het continu meten en analyseren van de resultaten.

Optimalisatie van AdWords

Het beheren en optimaliseren van AdWords campagnes is zeer arbeidsintensief. Omdat Google regelmatig functionaliteiten toevoegt en instellingen wijzigt is actuele kennis en gestructureerd beheer essentieel. Wil jij ook een hoger rendement uit jouw campagnes halen maar beschikt jij niet over de benodigde kennis of tijd? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Jouw producten in Google Shopping

Steeds vaker zien we dat er door consumenten gebruik wordt gemaakt van Google shopping. Jij kunt jouw producten ook zichtbaar maken in Google shopping door de producten van jouw webshop te uploaden naar het merchant center. Wil jij ook jouw producten zichtbaar maken in Google shopping maar lukt het niet? Vraag naar de mogelijkheden.